18 de març 2010

INICI PRÀCTIQUES

Hola:

   Ara ja hem començat aquesta nova experiència. La veritat és que penso que aquests dies en els quals portarem a terme les nostres pràctiques seran molt enriquidors per a la nostra formació, tant personal com professional.

   A punt d'acabar aquesta primera setmana  volia explicar-vos que el que he fet ha estat un estudi sobre la tasca que porta a terme la Psicopedagoga del centre en l'etapa d'Educació Infantil. Destacar que aquesta etapa, tot i que moltes vegades no es té en compte, és essencial per al desenvolupament dels infants. Penso que és la base de la formació dels nens i nenes com a persones i que no se li dóna la importància que realment té.

   A més a més crec que és una període en el qual és bàsic el treball del psicopedagog/a ja que es poden detectar moltes mancances o dificultats i així poder començar per a treballar-les. Però crec que els professionals que treballen en aquesta etapa es troben amb molts entrebancs: els pares no es prenen Educació Infantil com una etapa de formació, a vegades es pensa que és aviat per a treballar amb els nens/es certes dificultats o posar remei a certs problemes que plantegen,...... Per tant, una etapa on el treball dels professionals és questionat constantment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada